Η Εταιρεία δε συλλέγει κανένα προσωπικό δεδομένο από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας αλλά μόνο προσωπικά στοιχεία από τους εγγεγραμμένους χρήστες αυτής και χωρίς την πρόσβαση σε αυτά από τρίτους. Η Εταιρεία δεσμεύεται ότι δεν πρόκειται να διαθέσει σε τρίτους οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία σχετική με τους εγγεγραμμένους χρήστες της ιστοσελίδας.
Eκτιμούμε την εμπιστοσύνη σας στο κατάστημά μας, ώστε να μας παρέχετε τις προσωπικές σας πληροφορίες. Με γνώμονα την προστασία των δεδομένων σας χρησιμοποιούμε όλα τα μέσα για να τα προστατεύουμε. Αλλά θυμηθείτε ότι καμία μέθοδος μετάδοσης μέσω Διαδικτύου ή μέθοδος ηλεκτρονικής αποθήκευσης δεν είναι 100% ασφαλής και αξιόπιστη και είναι αδύνατον να εγγυηθούμε την απόλυτη ασφάλειά τους.
Η εταιρία ανά τακτά χρονικά διαστήματα μπορεί να στέλνει ενημερωτικά email στους εγγεγραμμένους χρήστες. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μην λαμβάνετε πλέον ενημερωτικά newsletter ή επιθυμείτε να διαγραφείτε συνολικά από το σύστημα αποστολής νέων, μπορείτε να μας ενημερώσετε. Η ενημέρωση γίνεται μόνο αν εσείς το επιλέξετε και για όσο χρόνο επιθυμείτε.
Αντίθετα, σε περίπτωση που έχετε κάνει κάποια παραγγελία στο eshop μας, αποστέλλουμε αυτοματοποιημένα ενημερωτικά μηνύματα (email) σχετικά με την εξέλιξη της παραγγελίας σας. Δεν υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης αυτών των ενημερώσεων, η αποστολή των οποίων, αποτελεί προϋπόθεση για την σωστή εξέλιξη της παραγγελίας σας. Τα e-mail αυτά σας καλούμε να φροντίζετε να μπορούν να φτάσουν σε εσάς και να τα διατηρείτε καθʼ όλη την διάρκεια της συναλλαγής μας.